Sfeclă Cu Năsturel Și Salată Bibb

Sfeclă Cu Năsturel Și Salată Bibb
Sfecla cu Năsturel și salată Bibb este o fără gluten și vegan garnitură. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 82 calorii. Această rețetă de la Martha Stewart are 11 fani. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, sare grosieră, oțet de vin alb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Salată Bibb, Salată Bibb Cu Vinegretă De Tarhon, și Salată Bibb și împachetări cu creveți.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade. Împărțiți sfecla între 2 bucăți de folie căptușite cu pergament. Îndoiți fiecare în jumătate, sertizând marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați pachetele pe o foaie de copt și prăjiți până când sfecla este fragedă, aproximativ 1 oră și 20 de minute. Curățați, apoi tăiați în runde și pene groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista