Sfecla cu portocale mandarine

Sfecla cu portocale mandarine
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete în cutia de rețete, sfecla cu portocale mandarine ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 154 calorii. Această rețetă servește 5. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr, condimente de plăcintă cu mere, sfeclă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în jur 15 minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Încearcă Portocale de pui și mandarine, Salate de vară cu portocale mandarine, și Salate de vară cu portocale mandarine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună zahărul, oțetul, condimentele de plăcintă cu mere și amidonul de porumb într-un castron mare, sigur pentru cuptorul cu microunde, până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condiment De Plăcintă Cu MereCondiment De Plăcintă Cu Mere
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
OțetOțet
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BatetiBateti
BolBol
2
Gatiti in cuptorul cu microunde la mare pana cand amestecul fierbe si s-a ingrosat, amestecand ocazional, aproximativ 2 minute. Se amestecă sfecla scursă și segmentele de portocală mandarină în sosul îngroșat. Lăsați sfecla să se reîncălzească în sos, nu mai faceți microunde, altfel portocalele mandarine se vor destrăma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarin Portocaliu SecțiuniMandarin Portocaliu Secțiuni
MandarineMandarine
SfeclăSfeclă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
3
Serviți fie cald, fie rece.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții5
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista