Sfaturi De Vită Din Vestul Sălbatic Cu Grâu Gouda Afumat

Sfaturi De Vită Din Vestul Sălbatic Cu Grâu Gouda Afumat
Rețeta sfaturi de carne de vită din Vestul Sălbatic cu grâu Gouda afumat ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 45 minute. O porție conține 546 calorii, 22g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $2.55 pe portie, veți obține un curs principal care servește 3. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați sfaturi de carne de vită, capace de ciuperci portabello, crupe de gătit rapid și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Cheeky Kitchen are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cotlet de porc Chipotle de arțar la grătar pe grâu Gouda afumat, Cotlet de porc Chipotle de arțar la grătar pe grâu Gouda afumat, și Carne de porc cu arțar-Chipotle pe grâu Gouda afumat cu sos de mere cu ceapă dulce.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate13
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista