Sfaturi de carne de vită cu orez
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 860 calorii. Această rețetă fără gluten servește 3 și costă $ 2.03 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de vârfuri de vită, unt, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Sfaturi de carne de vită Crockpot și orez, Sfaturi Sănătoase De Vită Peste Orez, și Sfaturi de vită Cajun cu orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, sotează ciupercile în unt timp de 2 minute.
Adăugați carnea de vită în tigaie; gătiți timp de 4-6 minute sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Între timp, gătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Scoateți amestecul de vită de pe foc; amestecați smântâna.