Sfaturi de carne de vită burgundă cu aragaz lent

Sfaturi de carne de vită burgundă cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 262 calorii, 37g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.11 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, cremă de supă de ciuperci, amestec de supă de ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Burgundia de vită pentru aragazul lent, Aragaz Lent Burgundia Carne De Vită, și Burgundia de carne de vită sănătoasă.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună vârfurile de vită și ingredientele rămase într-un 5-qt ușor uns. aragaz lent.
Acoperiți și gătiți la maxim 4 ore sau până când carnea de vită este fragedă, amestecând o dată după 2 ore.
Notă: Deși ne place avantajul hands-off al aragazului lent, această rețetă funcționează mai bine atunci când puteți rămâne aproape pentru a o amesteca ocazional. Agitarea previne lipirea și distribuie uniform ingredientele.