Sfat Top Plăcintă Cu Înghețată De Caramel

Sfat Top Plăcintă Cu Înghețată De Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tip Top Toffee Ice Cream Pie. Această rețetă servește 10. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1163 calorii, 22g de proteine, și 79G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați fursecuri cu ciocolată, sare, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Împrăștiați migdalele într-o tigaie cu jeleu și prăjiți până devin aurii, aproximativ 10 minute. Puneți migdalele deoparte, dar lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
JeleuJeleu
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un robot de bucătărie, măcinați fursecurile până când sunt firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Transferați firimiturile într-un castron și amestecați făina. Se amestecă 1/2 cană de unt topit și se aruncă pentru a se umezi. Ungeți fundul unei tigaie cu formă de arc de 10 inci, lăsând părțile laterale descheiate. Apăsați amestecul pe fundul cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
BolBol
4
Coaceți până se fixează, aproximativ 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Transferați într-un raft pentru a se răci. Când crusta sa răcit, puneți-o în congelator timp de cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Ungeți o tigaie de 9x13 inci; veți avea nevoie de asta pentru umplutura de caramel. Puneți deoparte 3 căni de migdale feliate prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
UntUnt
CarameleCaramele
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Într-o cratiță mare, combinați cele 1 1/3 căni de unt, zahăr, apă, suc de lămâie și sare. Se aduce la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul. Gatiti neacoperit, fara a amesteca, la foc mediu pana se caramelizeaza, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Scoateți caramelul de pe foc și amestecați vanilia, extractul de migdale și 3 căni de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
MigdaleMigdale
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
VanilieVanilie
9
Se toarnă amestecul în tigaia cu unt și se lasă deoparte să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, ciocolată cu microunde până se topește. Se amestecă ocazional până când ciocolata este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
11
Întindeți ciocolata topită peste caramelul răcit. Presărați imediat cu aproximativ 1 cană din migdalele feliate rămase. Congelați timp de 1 oră sau până când este ferm. Întoarceți caramelul pe o suprafață de lucru și rupeți-l în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
CiocolataCiocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CarameleCaramele
12
Lăsați înghețata să se înmoaie foarte ușor într-un castron mare. Se amestecă scurt, până când este maleabil. Îndoiți bucățile de caramel. Cu o spatulă mare de cauciuc, întindeți înghețata în crustă. Se acoperă cu migdalele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De CarameleBucăți De Caramele
înghețatăînghețată
MigdaleMigdale
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
13
Așezați plăcinta în congelator. Când s-a întărit ușor, acoperiți partea superioară cu plastic. Congelați până la fermitate, aproximativ 6 ore.
14
Așezați plăcinta la frigider pentru a se înmuia cu aproximativ 20 de minute înainte de servire. Rulați vârful unui cuțit în jurul părților laterale ale plăcintei pentru a slăbi. Îndepărtați cu grijă părțile laterale ale tăvii cu arc.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
CuțitCuțit
15
Tăiați în pene cu un cuțit înmuiat în apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Înghețata poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiVară
Revista