Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tip Top Toffee Ice Cream Pie. Această rețetă servește 10. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1163 calorii, 22g de proteine, și 79G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați fursecuri cu ciocolată, sare, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Împrăștiați migdalele într-o tigaie cu jeleu și prăjiți până devin aurii, aproximativ 10 minute. Puneți migdalele deoparte, dar lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Jeleu
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-un robot de bucătărie, măcinați fursecurile până când sunt firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Transferați firimiturile într-un castron și amestecați făina. Se amestecă 1/2 cană de unt topit și se aruncă pentru a se umezi. Ungeți fundul unei tigaie cu formă de arc de 10 inci, lăsând părțile laterale descheiate. Apăsați amestecul pe fundul cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Bol
4
Coaceți până se fixează, aproximativ 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Transferați într-un raft pentru a se răci. Când crusta sa răcit, puneți-o în congelator timp de cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Ungeți o tigaie de 9x13 inci; veți avea nevoie de asta pentru umplutura de caramel. Puneți deoparte 3 căni de migdale feliate prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale Feliate
Unt
Caramele
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Într-o cratiță mare, combinați cele 1 1/3 căni de unt, zahăr, apă, suc de lămâie și sare. Se aduce la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul. Gatiti neacoperit, fara a amesteca, la foc mediu pana se caramelizeaza, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Unt
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Scoateți caramelul de pe foc și amestecați vanilia, extractul de migdale și 3 căni de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Migdale
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Vanilie
9
Se toarnă amestecul în tigaia cu unt și se lasă deoparte să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, ciocolată cu microunde până se topește. Se amestecă ocazional până când ciocolata este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
11
Întindeți ciocolata topită peste caramelul răcit. Presărați imediat cu aproximativ 1 cană din migdalele feliate rămase. Congelați timp de 1 oră sau până când este ferm. Întoarceți caramelul pe o suprafață de lucru și rupeți-l în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale Feliate
Ciocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Caramele
12
Lăsați înghețata să se înmoaie foarte ușor într-un castron mare. Se amestecă scurt, până când este maleabil. Îndoiți bucățile de caramel. Cu o spatulă mare de cauciuc, întindeți înghețata în crustă. Se acoperă cu migdalele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Caramele
înghețată
Migdale
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
13
Așezați plăcinta în congelator. Când s-a întărit ușor, acoperiți partea superioară cu plastic. Congelați până la fermitate, aproximativ 6 ore.
14
Așezați plăcinta la frigider pentru a se înmuia cu aproximativ 20 de minute înainte de servire. Rulați vârful unui cuțit în jurul părților laterale ale plăcintei pentru a slăbi. Îndepărtați cu grijă părțile laterale ale tăvii cu arc.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Cuțit
15
Tăiați în pene cu un cuțit înmuiat în apă fierbinte.
Înghețata poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.