Seviche de Salmon

Seviche de Salmon
Seviche de Salmon este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 8 porții. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 66 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, semințe de muștar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Seviche de Camarones con Mango y Habanero (Seviche de creveți cu Mango și Habanero), Seviche de Veracruz, și Seviche De Ton.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un bol de sticlă mediu. Acoperiți și răciți 2 ore, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista