Seven-Up Noroi De La Moscova, Tort De Fructe

Seven-Up Noroi De La Moscova, Tort De Fructe
Seven-Up noroiul de la Moscova, tortul cu fructe ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 221 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână amestec de prăjituri, ienibahar măcinat, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Înghețată Cu Tobogan De Noroi, Tort Cu Tobogan De Apă, și Noroi Slide Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, sodă de lămâie-lime, ulei, ananas, chipsuri de ciocolată, ouă și ienibahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
AnanasAnanas
IenibaharIenibahar
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
LămâieLămâie
OuăOuă
VarVar
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă bine.
4
Se toarnă aluatul în tigaie de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 până la 35 de minute. Tortul va rămâne umed, dar partea de sus ar trebui să fie ușor rumenită.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista