Serios scandinav: somonul afumat cu Sunchoke pat este un pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 572 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lapte, cremă de brânză, somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Somon Afumat Pate, Pate De Somon Afumat, și Somon Afumat & Pate Marar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Peel sunchokes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din Ierusalim
2
Se adaugă în cratiță mare cu smântână și lapte. Se aduce la fierbere la foc mediu și se gătește până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Între timp, înmuiați frunzele de gelatină în apă rece până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foaie Gelatină
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
Folosind blenderul manual, amestecați sunchokes, lapte și smântână la nivelul dorit de netezime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din Ierusalim
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați cremă de brânză și amestecați cu sunchokes. Condimentează cu sare și piper alb după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Anghinare Din Ierusalim
(fie Fie Obișnuit)
5
Strângeți apa din frunzele de gelatină și adăugați la amestecul de sunchoke și cremă de brânză în timp ce este încă cald. Se amestecă până când gelatina s-a dizolvat complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foaie Gelatină
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Anghinare Din Ierusalim
Bomboane Runts
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Se toarnă amestecul într-un vas de copt de 9 pe 13 (amestecul ar trebui să vină cu aproximativ 1 inch în sus) căptușit cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Se pune la frigider până se rigidizează, aproximativ 3 ore.
8
Tăiați somonul în felii subțiri și patați-l în pătrate de 1x1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
9
Așezați 4 până la 5 felii de somon afumat și 5 până la 7 pătrate sunchoke pat circulator fiecare pe farfurii răcite împreună cu 5 până la 6 bucăți de pâine crocantă, câteva crenguțe de mărar și o felie de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon Afumat
Crispbread
Anghinare Din Ierusalim
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Crengute De Marar Proaspat Culese
10
Stropiți ulei de măsline în jurul farfuriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Stonestreet Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.