Serios Scandinav: Somon Afumat Cu Sunchoke Pat 4
Serios scandinav: somonul afumat cu Sunchoke pat este un pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 572 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lapte, cremă de brânză, somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Somon Afumat Pate, Pate De Somon Afumat, și Somon Afumat & Pate Marar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se adaugă în cratiță mare cu smântână și lapte. Se aduce la fierbere la foc mediu și se gătește până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Între timp, înmuiați frunzele de gelatină în apă rece până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Folosind blenderul manual, amestecați sunchokes, lapte și smântână la nivelul dorit de netezime.
Adăugați cremă de brânză și amestecați cu sunchokes. Condimentează cu sare și piper alb după gust.
Strângeți apa din frunzele de gelatină și adăugați la amestecul de sunchoke și cremă de brânză în timp ce este încă cald. Se amestecă până când gelatina s-a dizolvat complet.
Se toarnă amestecul într-un vas de copt de 9 pe 13 (amestecul ar trebui să vină cu aproximativ 1 inch în sus) căptușit cu folie de plastic.
Se pune la frigider până se rigidizează, aproximativ 3 ore.
Tăiați somonul în felii subțiri și patați-l în pătrate de 1x1 inch.
Așezați 4 până la 5 felii de somon afumat și 5 până la 7 pătrate sunchoke pat circulator fiecare pe farfurii răcite împreună cu 5 până la 6 bucăți de pâine crocantă, câteva crenguțe de mărar și o felie de lămâie.
Stropiți ulei de măsline în jurul farfuriei.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Stonestreet Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
![Stonestreet Estate Chardonnay]()
Stonestreet Estate Chardonnay
Estate Chardonnay 2012 oferă o coloană vertebrală minerală distinctă, alături de un element puternic de citrice. Mandarina și marmelada ies mai întâi din pahar, deschizându—se către un palat care se scurge prin spray de piersici și ocean-toate culminând cu un finisaj cu aderență și aciditate surprinzătoare.