Sepie Umplute: Seppie Ripiene

Sepie Umplute: Seppie Ripiene
Nevoie de un farfurie pescatariană? Sepie umplută: Seppie Ripiene ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru $ 3.59 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 392 calorii, 32g de proteine, și 16g de grăsime. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână lapte, pene de lămâie, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Încercați Carote ripiene, Portobello Ripiene Con Pollo, și Supă de sepie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați sepia tocată cu pesmet și ouă. Se toacă 2 căței de usturoi și se adaugă cu ceapa și 1/3 cană de pătrunjel în amestecul de pesmet. Se amestecă laptele și 3 linguri ulei și se amestecă scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
SepieSepie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați sare și piper, după gust, brânză, măsline și roșii. Folosind mâinile, amestecați bine și umpleți fiecare dintre sepiile întregi cu amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
SepieSepie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
3
Tăiați bine cățelul rămas de usturoiși adăugați într-un castron mic împreună cu restul de 3 linguri de patrunjel. Într-o tigaie suficient de mare pentru a ține Sepia în 1strat, încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu și adăugați usturoiul tocat fin și pătrunjelul. Când aromatele încep să sizzle, aranjați sepia umplute în tigaie, cu partea deschisă în jos. Se rumenesc aproximativ 3 până la 4 minute, apoi se întorc cu grijă și se rumenesc pe cealaltă parte. Când se rumenesc pe ambele părți, adăugați vin alb în tigaie, reduceți focul la foc mic și gătiți, neacoperit, timp de aproximativ 30 de minute sau până când Sepia este fragedă. Dacă tigaia începe să pară uscată, adăugați mai mult vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SepieSepie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Serviți imediat cu pene de lămâie, dacă doriți, și cantitatea mică de sos rămasă în tigaie spooned peste sepie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
SepieSepie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate32
Revista