Sepie Umplute: Seppie Ripiene

Sepie Umplute: Seppie Ripiene
Nevoie de un farfurie pescatariană? Sepie umplută: Seppie Ripiene ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru $ 3.59 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 392 calorii, 32g de proteine, și 16g de grăsime. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână lapte, pene de lămâie, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Încercați Carote ripiene, Portobello Ripiene Con Pollo, și Supă de sepie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați sepia tocată cu pesmet și ouă. Se toacă 2 căței de usturoi și se adaugă cu ceapa și 1/3 cană de pătrunjel în amestecul de pesmet. Se amestecă laptele și 3 linguri ulei și se amestecă scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
SepieSepie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați sare și piper, după gust, brânză, măsline și roșii. Folosind mâinile, amestecați bine și umpleți fiecare dintre sepiile întregi cu amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
SepieSepie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
3
Tăiați bine cățelul rămas de usturoiși adăugați într-un castron mic împreună cu restul de 3 linguri de patrunjel. Într-o tigaie suficient de mare pentru a ține Sepia în 1strat, încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu și adăugați usturoiul tocat fin și pătrunjelul. Când aromatele încep să sizzle, aranjați sepia umplute în tigaie, cu partea deschisă în jos. Se rumenesc aproximativ 3 până la 4 minute, apoi se întorc cu grijă și se rumenesc pe cealaltă parte. Când se rumenesc pe ambele părți, adăugați vin alb în tigaie, reduceți focul la foc mic și gătiți, neacoperit, timp de aproximativ 30 de minute sau până când Sepia este fragedă. Dacă tigaia începe să pară uscată, adăugați mai mult vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SepieSepie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Serviți imediat cu pene de lămâie, dacă doriți, și cantitatea mică de sos rămasă în tigaie spooned peste sepie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
SepieSepie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate32
Revista