Nu puteți avea niciodată prea multe Rețete evreiești, așa că încercați senzaționalul piept de vită gătit lent. Această rețetă servește 10 și costă 4,22 USD pe porție. O porție conține 513 calorii, 50g de proteine, și 27G de grăsime. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Hanuka. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 612 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână usturoi, piper măcinat, piper cayenne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 93%. Încercați Piept De Vită Gătit Lent, Piept De Vită Gătit Lent, și Piept De Vită La Grătar Gătit Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă boia de ardei, praful de usturoi, piperul negru, sarea de mare și piperul de cayenne într-un castron până se combină bine. Puneți amestecul de condimente deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați ciupercile și șalotele până când ciupercile și-au eliberat lichidul, 5 până la 8 minute. Puneți amestecul de ciuperci deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Frișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Topiți 1/4 cană de margarină într-o tigaie mare la foc mediu-mare și amestecați 1/4 cană de sos Worcestershire. Frecați bine pieptul de vită cu amestec de condimente; puneți pieptul în margarină și sosul Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Piept De Vită
¼ Cană Grămadă De Făină
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Rumeniți bine pieptul pe toate părțile, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Pe măsură ce sosul Worcestershire se gătește în piept, se toarnă mai mult, aproximativ 1/2 cană la un moment dat, până când s-a adăugat 1 1/2 cană sos Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
6
Așezați un raft într-un cuptor olandez greu; așezați pieptul pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
7
Se toarnă picăturile de tigaie cu sos Worcestershire, vin roșu, apă, usturoi și bulion de vită. Acoperiți pieptul cu amestecul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Semințe De Leuștean Pudră
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Stropiți 1 lingură de sos Worcestershire peste ciuperci și acoperiți cu 2 linguri de margarină nesărată feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
¼ Cană Grămadă De Făină
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
9
Acoperiți cuptorul olandez și coaceți pieptul în cuptorul preîncălzit timp de 3 ore. Reduceți căldura la 300 de grade F (150 de grade C) și coaceți încă 1 oră. Reduceți temperatura cuptorului la 225 grade F (105 grade C) și coaceți încă 1 oră. Ungeți cu picături de tigaie în fiecare oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
10
Lăsați pieptul să se odihnească aproximativ 20 de minute înainte de a tăia subțire peste Bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Redbank Long Paddock Shiraz-Cabernet cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.