Senzațional Lent Fiert Carne De Vită Piept

Senzațional Lent Fiert Carne De Vită Piept
Nu puteți avea niciodată prea multe Rețete evreiești, așa că încercați senzaționalul piept de vită gătit lent. Această rețetă servește 10 și costă 4,22 USD pe porție. O porție conține 513 calorii, 50g de proteine, și 27G de grăsime. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Hanuka. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 612 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână usturoi, piper măcinat, piper cayenne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 93%. Încercați Piept De Vită Gătit Lent, Piept De Vită Gătit Lent, și Piept De Vită La Grătar Gătit Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se amestecă boia de ardei, praful de usturoi, piperul negru, sarea de mare și piperul de cayenne într-un castron până se combină bine. Puneți amestecul de condimente deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați ciupercile și șalotele până când ciupercile și-au eliberat lichidul, 5 până la 8 minute. Puneți amestecul de ciuperci deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Topiți 1/4 cană de margarină într-o tigaie mare la foc mediu-mare și amestecați 1/4 cană de sos Worcestershire. Frecați bine pieptul de vită cu amestec de condimente; puneți pieptul în margarină și sosul Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Piept De VităPiept De Vită
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Rumeniți bine pieptul pe toate părțile, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Pe măsură ce sosul Worcestershire se gătește în piept, se toarnă mai mult, aproximativ 1/2 cană la un moment dat, până când s-a adăugat 1 1/2 cană sos Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
6
Așezați un raft într-un cuptor olandez greu; așezați pieptul pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
7
Se toarnă picăturile de tigaie cu sos Worcestershire, vin roșu, apă, usturoi și bulion de vită. Acoperiți pieptul cu amestecul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
Stropiți 1 lingură de sos Worcestershire peste ciuperci și acoperiți cu 2 linguri de margarină nesărată feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
9
Acoperiți cuptorul olandez și coaceți pieptul în cuptorul preîncălzit timp de 3 ore. Reduceți căldura la 300 de grade F (150 de grade C) și coaceți încă 1 oră. Reduceți temperatura cuptorului la 225 grade F (105 grade C) și coaceți încă 1 oră. Ungeți cu picături de tigaie în fiecare oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Lăsați pieptul să se odihnească aproximativ 20 de minute înainte de a tăia subțire peste Bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
11
Se servește cu sos de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate34
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista