Senorita Fajita Sandwich
Reteta senorita fajita Sandwich ar putea satisface pofta Mexican în jurul valorii de 10 minute. Acest curs principal are 265 calorii, 16g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă servește 1. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați chipotle aioli, brânză big Pepper jack, ceapă tăiată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brânză La Grătar Fajita: Sandwich Picant, Sandwich cu mazăre cu ochi negri ~ Sandwich Lobia ~ Sandwich Indian s, și Chana Masala Sandwich-năut Sandwich / easy Sandwich s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si amestecati legumele in tigaie medie antiaderenta la foc mediu-mare 4 min. sau până la crocant-fraged; lingură într-o parte a tigaiei.
Adăugați carne în cealaltă parte a tigaiei; gătiți 2 min. sau până când se încălzește, întorcându-se după 1 min.
Întindeți tortilla cu aioli; top cu brânză, carne și legume.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin ai putea încerca este Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 58 de dolari.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Vintage - ul din 2016 al Emerald Ridge Pinot este deosebit de concentrat și plin de viață, prezentând frumos rădăcinile sale din Valea Verde. Aromele strălucitoare de cireșe, cutie de trabucuri și plăcintă cu rubarbă conduc calea, urmate de mirosuri mai întunecate de afine, mure și floare de zmeură după timp în pahar. Notele savuroase de cimbru, cardamom și cuișoare oferă un strat suplimentar de complexitate. Gura este plină de fructe dulci de cireșe/fructe de pădure, purtate pe taninuri ferme, oferind vinului acea delicioasă care te face să te întorci pentru mai mult. Placinta de cirese inchisa cu condimente de nucsoara ecou in finisajul energetic. Notele sărate și acidulate ale unui cheddar de capră îmbătrânit scot în evidență fructele dulci din vin, la fel ca o șuncă afumată savuroasă sau bruschetta de ciuperci.