Semințe de dovleac uscate amestec de cireșe
Ai nevoie de un fel principal fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian? Amestecul de cireșe uscate din semințe de dovleac ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 440 de calorii, 15 g de proteine și 28 g de grăsime fiecare. Pentru 2,06 USD per porție, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pe placul a 85 de bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare grunjoasă, semințe de floarea soarelui, sirop de arțar de gradul B și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 88%, acest fel de mâncare este uimitor. Amestecul de traseu de cireșe uscate cu semințe de dovleac, amestecul de trasee de cireșe uscate cu semințe de dovleac și amestecul de trasee de semințe de dovleac sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. Tapetați 2 foi de copt cu hârtie de copt sau covorașe de copt din silicon.
Într-un castron mare, aruncați semințele de dovleac, migdalele și semințele de floarea soarelui și siropul până când sunt acoperite uniform.
Întindeți nucile și semințele, într-un singur strat uniform, pe foile de copt căptușite și asezonați cu sare după gust.
Coaceți nucile, amestecând de mai multe ori cu spatula sau lingura de lemn, până devin aurii, aproximativ 20 de minute.
Răciți complet nucile pe tigaie, apoi adăugați cireșele și amestecați pentru a se combina. Păstrați amestecul de trasee răcit într-un recipient etanș la temperatura camerei.