Semințe de dovleac prăjite cu condiment de scorțișoară
Semințele de dovleac fripte cu condimente de scorțișoară sunt o garnitură fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetariană și garnitură prietenoasă cu fodmap. Această rețetă face 4 porții cu 112 calorii, 5 g de proteine și 9 g de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită zahăr, ghimbir măcinat, apă și sare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu un scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Semințele de dovleac prăjite cu zahăr și condimente, semințele de dovleac prăjite cald de toamnă și semințele de dovleac cu zahăr și condimente sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Combinați apa, semințele de dovleac și sarea într-o oală; aduceți la fierbere, reduceți focul la mic și fierbeți până când semințele sunt fragede, aproximativ 10 minute. Strecurați semințele, aruncând apa și uscați ușor semințele cu un prosop.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Unge ușor o tavă de copt cu ulei de măsline.
Întindeți semințele de dovleac într-un singur strat pe foaia de copt pregătită.
Presărați zahăr, scorțișoară și ghimbir uniform peste semințe.
Coaceți în cuptorul preîncălzit, amestecând la fiecare zece minute, până când semințele sunt parfumate și prăjite, aproximativ 40 de minute.