Semilune De Migdale
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Semilunele de migdale ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 102. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 71 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, migdale albite, făină de grâu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Semilune De Migdale, Semilune de migdale III, și Semilune De Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați migdalele într-un robot de bucătărie până la măcinat.
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine pufos; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Adăugați migdale și extracte; bate la viteză mică până se amestecă.
Combinați făina și sarea; adăugați treptat la amestecul de unt, bătând la viteză mică doar până când se amestecă după fiecare adăugare.
Împărțiți aluatul în jumătate; înfășurați fiecare porție în folie de plastic și răciți cel puțin 1 oră.
Rulați lingurițe de aluat în frânghii; așezați frânghii la 1 inch distanță pe foi de copt ușor unse. Aduceți capetele fiecărei frânghii spre centru pentru a forma semilune. (Păstrați aluatul rămas răcit și gata pentru modelare.)
Coaceți la 300 timp de 17 minute; se răcește pe foi de copt 2 minute. Se rulează ușor în zahăr pudră și se răcește complet pe rafturi de sârmă.