Semilune De Curcan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați crescentele de curcan. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 121 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați buruieni de mărar, țelină, cremă condensată de supă de ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Semilune De Curcan, Rachel Turcia Semilune, și Turcia Divan Semilune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie antiaderentă, sotati telina si ceapa in unt timp de 3-4 minute sau pana se inmoaie.
Adăugați curcan și supă; se amestecă bine.
Separați aluatul semilună în 24 de triunghiuri.
Așezați 1 lingură de amestec de curcan pe capătul larg al fiecărui triunghi; rulați de la capătul larg.
Așezați partea ascuțită în jos 2 in. separat pe foi de copt unse. Curba se termină pentru a forma forma semilună.
Se coace la 350 la 8-9 minute sau până se rumenesc.