Seitan Thailandez pe frigarui de Lemongrass

Seitanul Thailandez pe frigarui de Lemongrass ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 136 calorii, 19g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,69 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați imaginați-vă bulion de pui, făină de năut, gluten vital de grâu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. de la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 62%. Încercați Thai Lemongrass Tofu Frigarui, Frigarui De Vita Lemongrass, și Frigarui De Porc Si Lemongrass pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați frunzele exterioare de pe tulpinile de lemongrass și tăiați-le astfel încât să aibă o lungime de aproximativ 12 inci. (Tăiați capătul liber, nu capătul în care sunt unite frunzele.)
Se amestecă ingredientele uscate, glutenul de grâu prin semințele de susan, amestecând bine pentru a distribui condimentele uniform. Se amestecă ghimbirul, ceapa verde, ardeiul iute și usturoiul.
Bateți miso-ul cu câteva linguri de bulion până se omogenizează. Se amestecă restul de bulion, apoi se toarnă acest lucru, precum și uleiul de susan și sucul de lămâie în ingredientele uscate și se amestecă până se amestecă bine. Împărțiți aluatul în șase porții egale, aproximativ 1/3 cană fiecare.
Așezați palma deasupra aluatului și rotiți-o ușor înainte și înapoi pentru a o uniformiza și sigilați-o complet: trageți marginea inferioară a foliei peste aluat și rulați-o. Prindeți ambele capete sigilate și puneți-le într-un abur. Nu contează dacă frigăruia iese. Repetați cu celelalte bucăți de aluat.
Puneți capacul pe abur cât de bine puteți; din nou, nu va conta dacă nu este complet sigilat. Aduceți apa la fierbere și aburiți timp de 30 de minute. Când seitanul este suficient de rece pentru a fi manevrat, desfaceți-l și rumeniți-l ușor într-o tigaie sau o tigaie cu ulei.
Se servește cu sos de arahide sau sos dulce și acru cu pene de var.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Thai funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.