Sear rapid-Halibut prăjit cu roșii și capere
Sear rapid-Halibut prăjit cu roșii și capere este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 232 calorii, 23g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $5.76 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, usturoi, file de halibut și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 35 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Sear - halibut prăjit cu Salsa portocalie de sânge, Sear - halibut prăjit cu Salsa portocalie de sânge, și Halibut la cuptor cu roșii, capere și vinetă de măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un suport în centrul cuptorului și încălziți cuptorul la 232°.
Într-un castron mediu, amestecați roșiile, caperele, oregano, oțetul, 1/2 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper.
Condimentează peștele cu 3/4 linguriță. sare și 1/4 linguriță. ardei și dragă - l în făină, scuturând excesul.
Încălziți uleiul într-o tigaie rezistentă la cuptor de 12 inci (de preferință antiaderentă) la foc mediu-mare până când strălucește fierbinte.
Adăugați peștele, distanțat uniform, și gătiți fără să atingeți până se rumenesc și se eliberează ușor din tigaie (verificați ridicând ușor unul dintre colțuri), aproximativ 3 minute. Întoarceți peștele, presărați usturoiul în jurul său și gătiți până când usturoiul începe să se rumenească pe unele margini, aproximativ 30 de secunde.
Se toarnă amestecul de roșii în jurul peștelui și se transferă tigaia în cuptor. Prăjiți până când peștele este doar ferm la atingere și opac atunci când deschideți o bucată mai groasă cu un cuțit, timp de 3 până la 6 minute.
Lăsați peștele să se odihnească câteva minute și apoi serviți cu amestecul de roșii lingurat peste el.
37, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
8, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.