Scurtătură plăcintă ciobănească greacă

Scurtătură plăcintă ciobănească greacă
Shortcut grec Shepherd ' s Pie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 8 porții cu 237 calorii, 24g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de condimente grecești, căței de usturoi, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 62%. Rețete similare sunt Shortcut Shepherd ' s Pie, Paleo Shepherd ' s Pie, și Placinta ciobanului grec.

Instrucțiuni

1
Gătiți carnea de vită măcinată într-o tigaie mare antiaderentă, amestecând până când carnea de vită se sfărâmă și nu mai este roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Semințe și Tăiate Cubulețe MiciRoșii Roma, Fără Semințe și Tăiate Cubulețe Mici
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Gatiti dovleceii, ceapa si usturoiul in tigaie, amestecand ocazional, 6-7 minute sau pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați carne de vită măcinată; se amestecă sosul de paste și 2 1/2 lingurițe de condimente grecești. Gatiti la foc mic 3-5 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente GreceștiCondimente Grecești
Roșii Roma, Fără Semințe și Tăiate Cubulețe MiciRoșii Roma, Fără Semințe și Tăiate Cubulețe Mici
Sos De PasteSos De Paste
4
Se toarnă amestecul de vită într-un vas de copt rotund de 3 litri ușor uns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Pregătiți piure de cartofi congelați conform instrucțiunilor pachetului. Amestecați piureul de cartofi, rămânând 1/2 linguriță de condimente grecești, brânză feta mărunțită, coajă de lămâie și suc de lămâie. Se amestecă uniform amestecul de cartofi peste amestecul de carne de vită; se netezește cu spatele lingurii pentru a acoperi complet amestecul de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente GreceștiCondimente Grecești
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până când cartofii se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit sosul de paste cu ardei roșu prăjit Emeril.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Sos De PasteSos De Paste
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista