Scorțișoară Stele

Scorțișoară Stele
Cinnamon Stars ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 81 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 36 și costă 22 de cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână zahărul cofetarilor, albușurile de ou, coaja de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Scorțișoară Stele, Scorțișoară Stele, și Zimtsterne (scorțișoară Stele).

Instrucțiuni

1
Se amestecă migdalele, scorțișoara și coaja de lămâie până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
ScorțișoarăScorțișoară
MigdaleMigdale
2
Bateți albușurile și sarea până se formează vârfuri moi. Treceți încet în zahărul cofetarului, continuând să bateți până când amestecul este rigid. Puneți deoparte 1/3 cană din amestecul de albuș de ou pentru glazură. Îndoiți amestecul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
MigdaleMigdale
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ZahărZahăr
SareSare
3
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (170 grade C). Tapetați foile de prăjituri cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4
Rulați aluatul la o grosime de 1/4 inch pe o suprafață care a fost presărată cu zahăr de cofetărie. Folosind un tăietor de prăjituri star de 2 1/2 inci, decupați prăjiturile și așezați-le pe foile de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Pentru a face glazura, adăugați sucul de lămâie în amestecul de albuș de ou rezervat, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
6
Ungeți ușor vârfurile fursecurilor cu glazura. (Dacă glazura începe să se îngroașe, mai adăugați câteva picături de suc de lămâie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Cookie-uriCookie-uri
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
7
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute. Când sunt terminate, vor fi maro deschis și moi în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți și răciți pe rafturile de sârmă.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista