Scorțișoară Stafide Pâine I
Scorțișoară stafide pâine s-ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 48G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 2190 calorii. Această rețetă servește 3. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți drojdie activă, zahăr, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 72%. Încercați Scorțișoară stafide Engleză brioșă pâine cu scorțișoară zahăr unt, Pâine de stafide cu scorțișoară fără Gluten pentru mașina de pâine, și Pâine Cu Stafide De Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți laptele într-o cratiță mică până când bulează, apoi scoateți-l de pe foc.
Se lasă să se răcească până se încălzește.
Se dizolvă drojdia în apă caldă și se lasă deoparte până când drojdia este spumoasă.
Se amestecă ouăle, zahărul, untul sau margarina, sarea și stafidele. Se amestecă laptele răcit.
Adăugați făina treptat pentru a face un aluat rigid.
Frământați aluatul pe o suprafață ușor făinată timp de câteva minute.
Așezați într-un vas mare, uns, de amestecare și întoarceți-l pentru a unge suprafața aluatului. Acoperiți cu o cârpă umedă. Se lasă să crească până se dublează.
Rulați pe o suprafață ușor făinată într-un dreptunghi mare de 1/2 inch grosime. Umeziți aluatul cu 2 linguri de lapte.
Se amestecă împreună 3/4 cană de zahăr și 2 linguri de scorțișoară și se presară amestecul deasupra aluatului umezit.
Rulați bine; rola ar trebui să aibă aproximativ 3 inci în diametru.
Tăiați în treimi și trageți sub capete.
Așezați pâinile în tigăi bine unse de 9 x 5 inch. Ungeți ușor vârfurile de pâini.
Lăsați să crească din nou timp de 1 oră.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 45 de minute sau până când pâinile sunt ușor rumenite și sună goale atunci când sunt lovite.
Scoateți pâinile din tigăi și periați cu unt topit sau margarină.
Lăsați să se răcească înainte de feliere.