Scorțișoară Snaps

Scorțișoară Snaps
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați snap-urile de scorțișoară. Această rețetă vegetariană servește 54 și costă 8 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 49 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, miere, zahăr turbinado și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Scorțișoară Snaps, Brandy Snaps, și Ginger Snaps pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara, ghimbirul și cuișoarele. Pune deoparte.Bateți untul și zahărul împreună într-un mixer electric la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
GhimbirGhimbir
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
2
Adăugați mierea, oul și extractul de vanilie și bateți încă un minut pe mediu până se încorporează bine. Asigurați-vă că faceți o pauză la jumătatea drumului pentru a răzui părțile laterale și fundul vasului.Se amestecă încet ingredientele uscate și se amestecă până când sunt încorporate în aluat și aluatul este neted.Făinați ușor o suprafață de lucru și împărțiți aluatul în două părți egale. Rotiți-le ușor în bușteni cu diametrul de aproximativ 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MiereMiere
RolaRola
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați-le pe bucăți de folie de plastic și înfășurați-le și neteziți cu grijă buștenii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Se pune la congelator și se răcește cel puțin 2 ore, de preferință peste noapte.Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F și tapetați două foi de copt cu hârtie pergament sau covorașe din silicon. Puneți deoparte un castron mic zahărul turbinado.Se taie aluatul în runde de cm-inch cu un cuțit ascuțit. Luați fiecare rundă și apăsați o parte în zahărul turbinado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuțitCuțit
BolBol
CuptorCuptor
5
Așezați aluatul rotund cu zahăr în sus. Oferiți cookie-urilor mult spațiu, deoarece se vor răspândi atunci când se coc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Coaceți timp de 10-13 minute sau până la un maro auriu închis. Asigurați-vă că le urmăriți foarte atent după 10 minute, deoarece pot arde foarte repede. Cookie-urile se vor umfla puțin și vor rămâne moi odată scoase din cuptor. Nu vă faceți griji, deoarece vor deveni clare pe măsură ce se răcesc. Lăsați cookie-urile să se răcească pe foaie timp de un minut înainte de a le transfera pe o grătar pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În30 m.
Porții54
Scor De Sănătate0
Revista