Scorțișoară Crescent Twists
Scorțișoară Crescent entorse ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 77 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Această rețetă de la Taste of Home necesită extract de migdale, zahăr brun, unt și scorțișoară măcinată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Ușor Mini Scorțișoară Marshmallow Semilună Răsuciri, Răsuciri De Semilună De Zmeură, și Răsuciri Ușoare De Cheddar Crescent.
Instrucțiuni
Separați aluatul semilună în patru dreptunghiuri; apăsați cusăturile pentru a sigila. Într-un castron mic, combinați zahărul brun, untul și scorțișoara; se întinde pe două dreptunghiuri. Sus cu cele două dreptunghiuri rămase. Pornind de la o latură lungă, tăiați fiecare dreptunghi în opt benzi. Răsuciți fiecare bandă de mai multe ori; sigiliul se termină împreună.
Așezați pe foi de copt unse.
Se coace la 375 CP timp de 10-12 minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat la rafturile de sârmă.
Combinați ingredientele glazurii; periați peste răsuciri calde.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)]()
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Culoarea strălucitoare a Black Label amintește de tonurile caracteristice de paie ale Pinot Noir, cu sclipiri de chihlimbar. Este plin de viață în flaut, cu un flux fin de bule persistente. Aromele sale proaspete combină impresia de vitalitate și arome de primăvară, împreună cu indicii de pâine prăjită și miere. Pe palat, buchetele de fructe coapte și citrice creează o senzație de opulență, dar lejeritate.