Scorțișoară Cereale Lapte Banana Cream Pie
Scorțișoară cereale lapte Banana Cream Pie ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 55 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 306 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, cereale, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 50 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce e bine. Încercați Scorțișoară Cereale Lapte Banana Cream Pie, Cereale de primăvară cu lapte rapid de nucă de banane cu scorțișoară de casă, și {Milk Bar Luni} Porumb Dulce Cereale Lapte Înghețată Plăcintă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
În robotul de bucătărie, procesați ingredientele crustei, cu excepția untului, cu mișcări pornite și oprite până se formează firimituri fine.
Adăugați 1/4 cană de unt; procesați până când se combină bine și un pic din amestec ciupit între degete se aglomerează.
Se toarnă amestecul într-o placă de plăcintă de sticlă de 9 inci fără grăsime; apăsați în strat uniform în partea de jos și în sus pentru a forma crustă.
Coaceți în centrul cuptorului aproximativ 13 minute.
Scoateți din cuptor în raftul de răcire; se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, combinați 2 căni de lapte, 1/2 cană smântână și 2 căni de cereale.
Se încălzește abia la foc mic.
Se ia de pe foc. Acoperiți; lăsați să stea 30 de minute să se absoarbă.
Se strecoară amestecul de cereale-lapte prin strecurătoare fină, apăsând pe cereale pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Aruncați cerealele.
Într-un castron mic, bateți restul de 1/2 cană de lapte și amidonul de porumb cu biciul până când nu rămân bulgări. Se amestecă amestecul de amidon de porumb cu telul în amestecul de cereale-lapte până se combină. Într-un alt bol (sau bolul cu amidon de porumb), bateți gălbenușurile de ou, 1/3 cană zahăr granulat și 1/8 linguriță sare cu biciul până când se combină bine și gălbenușurile încep să devină palide și groase. Se amestecă puțin din amestecul cald de cereale-lapte în amestecul de gălbenuș de ou până se combină. Cu spatula de cauciuc, răzuiți amestecul de gălbenuș de ou în amestecul de cereale-lapte în cratiță. Întoarceți cratița la căldură. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand constant si asigurandu-va ca razuiti fundul si partea laterala a cratitei, pana cand budinca se ingroasa, bateti sau lingura lasa urme pe suprafata budincii si amestecati straturile din spate ale lingurii.
Folosind imersie blender (preferat) sau amestecati, amestecati in 2 linguri de unt. Se răcește ușor budinca.
Lingură sau răzuiește jumătate din amestecul de budincă în crustă.
Puneți felii de banane peste primul strat de budincă; deasupra cu budinca rămasă, netezind blatul.
Așezați foaia de folie de plastic direct pe suprafața budincii. Puneți la frigider plăcinta până când budinca este rece și setată, aproximativ 2 ore.
Înainte de servire, bateți 1 cană smântână și zahărul pudră cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri medii-moi.
Se întinde deasupra plăcintei răcite.