Scooped: bere de ghimbir, rom și Sorbet de nucă de cocos

Scooped: berea de ghimbir, romul și sorbetul de nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 73 calorii. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 338 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Mergeți la magazin și ridicați lapte de cocos, bere de ghimbir, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scobit: Tei Kaffir, Ghimbir, Sorbet De Anason Stelat, Scooped: Massaman și nucă de cocos Curry Sorbet, și Scobit: Michelada Sorbet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați berea de ghimbir și zahărul până când spuma dispare și zahărul este complet dizolvat, aproximativ 3 minute.
Bateți laptele de cocos, sarea și ghimbirul.
Transferați baza la producătorul de înghețată și putinei conform instrucțiunilor producătorului. Când sorbetul este terminat, se toarnă încet romul și se mai amestecă un minut.
Transferați într-un recipient etanș și congelați timp de două până la trei ore sau până când este ferm și scoopabil. Pentru servire, garnisiți cu coajă de tei și, dacă doriți, o lingură suplimentară de rom pe bol.