Scones scoțiene ale lui Mary Hearty Bye

Scones scoțiene ale lui Mary Hearty Bye

Instrucțiuni

1
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Cu mâinile ușor făinoase, împărțiți aluatul în treimi și frământați fiecare bucată de 3 sau 4 ori. Bateți fiecare bucată într-o rundă de 6 inci (1/2 inch grosime), apoi tăiați fiecare rundă în 4 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se încălzește grătarul la foc mic până se încălzește, apoi se unge ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3
Lucrând în 2 loturi, pudrați fiecare pană de aluat cu făină, bătând excesul, apoi gătiți la foc mic, netulburat, 3 minute. Creșteți căldura la mediu-scăzut și gătiți până când puful și partea inferioară sunt maronii aurii, cu 3 până la 5 minute mai mult. Întoarceți biscuiții și gătiți până când partea inferioară este maro-aurie, 6 până la 8 minute (urmăriți cu atenție; mutați biscuiții și reglați căldura după cum este necesar, astfel încât să se gătească fără a arde). Întoarceți scones pe margini și gătiți până se rumenesc, aproximativ 1 minut pe margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Tăiați o scone deschisă pentru a verifica dacă este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5
Se transferă într-un raft și se răcește la cald. (Grătar ușor de ulei între loturi.)
6
Transfer to a rack and cool to warm. (Lightly oil griddle between batches.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate13
Revista