Scoică și Broccoli Linguine cu cremă Pesto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Scoica și Broccoli Linguine cu cremă Pesto. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 431 calorii. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, linguine, pesto cumpărat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Linguine Cu Nuci Și Broccoli Rabe Pesto, Linguine cu Broccoli rabe-Pesto de nuc, și linguine cu sos de cremă pesto de roșii uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cuptorul olandez sau în cratița mare, gătiți linguine conform instrucțiunilor de pe pachet, adăugând broccoli în ultimele 3 până la 5 minute de timp de gătit. Gatiti pana cand linguina si broccoli sunt fragede.
Scurgeți; reveniți la cuptorul olandez. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Între timp, într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu-mare.
Adăugați scoici și ciuperci; gatiti 3 minute.
Într-un castron mic, combinați jumătate și jumătate și făină; se amestecă bine.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de scoici; gătiți și amestecați la foc mediu până când amestecul este Bulbuc și îngroșat și scoicile sunt opace.
Adăugați amestecul de scoici și pesto la linguina gătită și broccoli; aruncați ușor pentru a acoperi.