Scoici și brânză
Scoici și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 619 calorii. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, fulgi de chili, brânză ricotta și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Coji Jumbo cu sparanghel, Prosciutto, brânză Ricotta și trei sos de brânză, Tex-Mex scoici și brânză, și Coji De Trei Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 6 până la 8 litri la foc mare, aduceți la fierbere 4 până la 6 litri de apă. Clătiți kale; tăiați și aruncați tulpinile și centrele dure de frunze.
Adăugați kale în apă clocotită și gătiți, amestecând ocazional, până când este verde strălucitor și fraged pentru a mușca, aproximativ 5 minute. Cu o lingură pliată, transferați varza într-o strecurătoare pentru a se scurge.
Adăugați pastele în apă și gătiți, amestecând ocazional, până când abia se înmoaie să muște, aproximativ 10 minute.
Scurgeți pastele, rezervând 1 cană lichid de gătit; întoarceți pastele în tigaie.
Între timp, aranjați feliile de pâine într - un singur strat pe o foaie de copt de 12 pe 15 inci.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 350, rotind o dată, până când este crocant și uscat, aproximativ 15 minute în total. Frecați o parte din fiecare felie de pâine cu cățel de usturoi; aruncați orice cățel rămas.
Lăsați pâinea să se răcească, apoi sigilați într-o pungă de plastic grea și zdrobiți cu un sucitor sau învârtiți într-un robot de bucătărie în firimituri grosiere.
Tăiați grosolan varza. Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați 1 lingură de usturoi presat sau tocat și fulgi de chili în ulei doar până când usturoiul este parfumat (dar nu maro), 1 până la 2 minute.
Adăugați suc de lămâie și kale și amestecați până se evaporă lichidul, 2 până la 3 minute.
Adăugați sare și piper după gust.
Se amestecă amestecul de kale, brânza ricotta, 1/2 linguriță de sare și se rezervă 1 cană de paste-lichid de gătit în paste. Împărțiți în mod egal între patru boluri și presărați cu pesmet și parmezan.