Scoici Învelite Cu Slănină

Scoici Învelite Cu Slănină
Această rețetă servește 30 și costă 52 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 96 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, suc de lămâie, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Scoici Învelite Cu Slănină, Scoici Învelite Cu Slănină, și Scoici Învelite Cu Slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-un vas mic de amestecare; amestecați uleiul de măsline într-un flux lent și constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
2
Așezați scoici într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar; adăugați amestec de suc de lămâie. Acoperiți sau sigilați și răciți 30 de minute, întorcându-vă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
3
Scurgeți scoicile, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
4
Bacon cu microunde, acoperit cu prosoape de hârtie, în 4 loturi, la 3 până la 4 minute sau până se rumenesc ușor. Înfășurați 1 bucată de slănină în jurul fiecărei scoici și fixați-o cu o culegere de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
5
Se presară uniform cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
6
Înveliți un grătar de gătit rece cu spray de gătit și puneți grătarul pe grătar la foc mediu-mare (350 până la 400).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Așezați scoici pe grătar și grătar, acoperit cu capac pentru grătar, 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când slănina este crocantă și scoicile sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În38 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista