Scoici Învelite Cu Slănină
Această rețetă servește 30 și costă 52 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 96 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, suc de lămâie, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Scoici Învelite Cu Slănină, Scoici Învelite Cu Slănină, și Scoici Învelite Cu Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un vas mic de amestecare; amestecați uleiul de măsline într-un flux lent și constant.
Așezați scoici într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar; adăugați amestec de suc de lămâie. Acoperiți sau sigilați și răciți 30 de minute, întorcându-vă o dată.
Scurgeți scoicile, aruncând marinada.
Bacon cu microunde, acoperit cu prosoape de hârtie, în 4 loturi, la 3 până la 4 minute sau până se rumenesc ușor. Înfășurați 1 bucată de slănină în jurul fiecărei scoici și fixați-o cu o culegere de lemn.
Se presară uniform cu sare și piper.
Înveliți un grătar de gătit rece cu spray de gătit și puneți grătarul pe grătar la foc mediu-mare (350 până la 400).
Așezați scoici pe grătar și grătar, acoperit cu capac pentru grătar, 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când slănina este crocantă și scoicile sunt gata.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.