Scoici în sos de Curry verde

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați scoici în sos de Curry verde. O porție conține 320 calorii, 16g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 505 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sos de pește, pastă de curry, frunze de tei kaffir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Linguine cu creveți și scoici în sos de Curry verde Thailandez, Linguine cu scoici și creveți în sos de Curry verde Thailandez, și Thai Green Curry Turcia și dovlecei Meatloaf într-un sos de Curry verde cu lapte de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie grea.
Adăugați scoicile și rumeniți pe o parte, astfel încât cealaltă parte să fie lăsată nefiertă.
Scoateți scoicile și lăsați-le deoparte.
Pentru a forma sosul: deschideți cutia de lapte de cocos și îndepărtați stratul superior de smântână groasă, în valoare de aproximativ 4 linguri. Se amestecă laptele rămas pentru a reincorpora crema de nucă de cocos.
Se toarnă uleiul într-o tigaie mare, antiaderentă, cu capac și se pune la foc mediu. Când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, adăugați crema de nucă de cocos și pasta de curry verde. Se amestecă pasta până se rumeneste ușor și uleiul s-a separat de nuca de cocos din cremă. Tocmai ai spart nuca de cocos.
Adăugați lichidele: laptele de cocos și aproximativ 1/2 cană de apă pentru a-l subția. Puteți adăuga mai multă sau mai puțină apă, în funcție de preferința dvs. pentru consistență.
Adăugați sarea, sosul de pește și zahărul. Se amestecă și se aduce la foc mic.
Acoperiți oala și fierbeți încă 5 minute la foc mic. Toate acestea pot fi făcute în avans și păstrate acoperite timp de 2 până la 3 ore.
Adăugați scoicile în bulionul de curry. Se fierbe scurt, aproximativ 10 până la 20 de secunde, până când scoicile sunt doar fierte. Tăiați mărunt frunzele de kaffir sau busuioc și adăugați în oală.