Scoici în pergament cu fenicul, roșii și măsline
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 127 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați scoici de mare, măsline kalamatan, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Linguine cu scoici de dafin, fenicul și roșii, Linguine Cu Scoici De Dafin, Fenicul Și Roșii, și Fenicul Sotat Cu Roșii Și Măsline.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Îndoiți 4 (16-x 12-inch) bucăți de hârtie pergament sau folie în jumătate transversal; desfaceți pe 2 foi de copt.
Aranjați scoici, fenicul, roșii, măsline și usturoi uniform pe o jumătate din fiecare foaie de pergament, lăsând o margine de 2 inci la margine. Se condimentează cu sare și piper; stropiți cu vin și ulei.
Îndoiți jumătatea superioară a fiecărei bucăți de pergament peste ingrediente. Crimpați marginile în pliuri strânse pentru a sigila.
Coaceți până când pachetele se umflă și scoicile sunt fierte (aproximativ 17-20 de minute, în funcție de mărimea scoicilor).
Transferați pachetele de pergament pe farfurii. Tăiați cu atenție vârfurile pachetelor deschise, asigurându-vă că evitați aburul fierbinte.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.