Scoici Umplute La Cuptor
Scoici umplute la cuptor este un pescatarian rețetă cu 24 de porții. O porție conține 119 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ceapă, pătrunjel cu frunze plate, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Scoici Umplute La Cuptor, Scoici Coapte Umplute, și Cârnați și scoici umplute cu ierburi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C).
Într-o tigaie mare, topiți untul cu ulei de măsline la foc mediu. Se amestecă ceapa și se gătește până la translucid. Se amestecă scoici, carne de crab, pătrunjel, piper de lămâie și pesmet. Reduceți căldura la minim și turnați încet sucul de scoici până când amestecul este ușor lipicios, dar nu umed. Firimiturile de pâine vor continua să absoarbă umezeala, așa că aveți grijă să nu adăugați prea mult suc de scoici.
Umpleți fiecare coajă de scoică curată cu amestec, apăsând strâns în coajă. Aranjați pe o foaie de copt și presărați ușor cu boia de ardei. (Cojile umplute pot fi acoperite și înghețate în acest moment pentru utilizare ulterioară.)
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute sau până se rumenesc și sfârâie. Dacă este înghețat, coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 30 de minute sau până când se încălzește.
Se servește cald pe un platou cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru scoici. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.