Scoici umplute la cuptor este un pescatarian rețetă cu 24 de porții. O porție conține 119 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ceapă, pătrunjel cu frunze plate, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Scoici Umplute La Cuptor, Scoici Coapte Umplute, și Cârnați și scoici umplute cu ierburi.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o tigaie mare, topiți untul cu ulei de măsline la foc mediu. Se amestecă ceapa și se gătește până la translucid. Se amestecă scoici, carne de crab, pătrunjel, piper de lămâie și pesmet. Reduceți căldura la minim și turnați încet sucul de scoici până când amestecul este ușor lipicios, dar nu umed. Firimiturile de pâine vor continua să absoarbă umezeala, așa că aveți grijă să nu adăugați prea mult suc de scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Piper De Lămâie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Crabmeat
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Umpleți fiecare coajă de scoică curată cu amestec, apăsând strâns în coajă. Aranjați pe o foaie de copt și presărați ușor cu boia de ardei. (Cojile umplute pot fi acoperite și înghețate în acest moment pentru utilizare ulterioară.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici Umplute
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute sau până se rumenesc și sfârâie. Dacă este înghețat, coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 30 de minute sau până când se încălzește.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru scoici. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.