Scoici Umplute
Cojile umplute ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 70 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 47 de cenți pe porție. 101 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți albus de ou, frunze de oregano, coji de macaroane jumbo și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 85%. Încercați Cochilii Umplute Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Scoici Umplute, și Scoici Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Se amestecă spanacul, brânza de vaci, 1/2 cană mozzarella, ardeii, albușul de ou și oregano până se amestecă bine; lingură în cochilii, adăugând aproximativ 1 lingură cu vârf. pentru fiecare coajă.
Întindeți jumătate din sos pe fundul vasului de copt de 13x9 inci. Aranjați scoici, umplute-părți în sus, în vas de copt; top cu restul de sos și mozzarella. Acoperiți cu folie.
Coaceți 40 min. sau până se încălzește, îndepărtând folia după 30 min.