Scoici Tocite, Mămăligă, Demi-Glace
Nevoie de un garnitură fără gluten și pescatarian? Scoici, mămăligă, Demi-Glace ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,29 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 181 calorii. Dacă aveți la îndemână stoc de vițel, stoc de pui, sare de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Demi-Glace, Carne De Vită Demi-Glace, și Pui cu ciuperci Demi-Glace și smochine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru mămăligă: aduceți stocul la foc mic într-o cratiță la foc mediu-mare, apoi reduceți focul la mediu. Apoi, adăugați făina de porumb și gătiți cu o mișcare de agitare până la îngroșare, 12 până la 15 minute. Apoi, reduceți focul la minim, adăugați untul, pătrunjelul și cimbrul și terminați de gătit până când crema a fost absorbită, 3 până la 4 minute. Polenta trebuie să fie semi-strânsă și cremoasă; nivelurile de lichid vor varia în funcție de umiditatea făinii de porumb.
Pentru sos: într-o cratiță mică la foc mediu, aduceți stocul de vițel la foc mic. Apoi adăugați smântâna și usturoiul. Reduceți căldura la mediu și lăsați să fiarbă în continuare timp de 2 până la 3 minute.
Scoateți din căldură și țineți-l pentru placare.
Adăugați uleiul într-o tigaie mare la foc mare și aduceți-l în pragul fumatului. În timpul acestui proces, așezați prosoapele de hârtie pe un blat plat, apoi așezați scoicile pe prosoape și uscați-le.
Se amestecă sarea și piperul împreună. Odată ce tigaia este fierbinte, presărați ambele părți ale scoicilor cu amestecul de sare și piper. Apoi adăugați la tigaie și căutați prima parte, aproximativ 2 minute. Reduceți căldura și răsturnați pentru a căuta a doua parte pentru o ultimă 1 până la 1 1/2 minute. Odată fierte, scoateți scoicile din tigaie și serviți deasupra mămăligii. Terminați cu sosul demi-glace și garnisiți cu arpagic
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.