Scoici rapide cu ardei și porumb
Dacă $1.21 pe portie se încadrează în bugetul dvs., scoicile rapide cu ardei și porumb ar putea fi un remarcabil fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 127 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați unt, frunze de busuioc, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Scoici cremoase și ardei, Rețetă Cremoasă De Scoici Și Ardei, și Scoici Rapide Aburite.
Instrucțiuni
Ținând fiecare ureche de porumb în poziție verticală într-un castron adânc, tăiați sâmburi din știuleți. Clătiți scoicile și uscați-le; presărați ușor peste tot cu sare și piper.
Topiți 1 lingură de unt cu 1 lingură de ulei de măsline în fiecare dintre cele două tigăi antiaderente de 10 până la 12 inci la foc mare.
Adăugați porumb, ardei gras, usturoi și chimen într-o tigaie; adăugați scoici la cealaltă. Gatiti, amestecand ambele tigai des, pana cand legumele sunt crocante-fragede, aproximativ 3 minute, iar scoicile se rumenesc la exterior si abia opace in centru (taiate pentru a testa), aproximativ 5 minute.
Chiar înainte de servire, amestecați busuiocul în amestecul de legume și coriandru în scoici.
Adăugați sare și piper după gust la ambele. Movilă legume într-un castron larg, puțin adânc; acoperiți cu scoici (și orice suc de tigaie).