Scoici pe jumătate de coajă
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 211 calorii. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $1.67 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați scoici de dafin, firimituri de pâine, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Stridiile pe jumătate de coajă cu scoici, hrean, var și, Sebastă pe jumătate de coajă, și Crudo pe jumătate coajă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Scoateți mușchii laterali din scoici și clătiți cu apă rece și uscați bine.
Topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu. Odată ce untul este topit, adăugați usturoiul și un vârf de sare și gătiți timp de 30 de secunde.
Scoateți tigaia de pe foc și aruncați firimiturile de pâine până se combină bine. Pune deoparte.
Într-un castron mic, aruncați împreună Roșia, pătrunjelul și 1/4 linguriță de sare. Împărțiți uniform amestecul de roșii între 4 ramekine rezistente la cuptor sau scoici.
Așezați scoicile peste amestecul de roșii și acoperiți cu crackerul sau firimiturile de pâine.
Coaceți la cuptor timp de 8 până la 10 minute sau până se rumenesc deasupra.