Scoici La Cuptor Cu Pecan
Pecan coapte scoici necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 205 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 75 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați unt, firimituri de biscuiți, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pecan Sandies scoici incrustate cu scoici cu miere balsamică de agave, Scoici La Cuptor, și Scoici La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Aranjați scoici într-un singur strat într-un vas de copt.
Combinați vinul și sucul de lămâie într-un ulcior mic de măsurare.
Se adaugă sare și piper după gust și se toarnă peste scoici.
Combinați firimiturile de cracker, nucile pecan și pătrunjelul într-un castron mic. Lingurați uniform peste scoici.
Stropiți toppingul de pesmet cu unt topit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când toppingul este auriu și scoicile sunt opace, 10 până la 12 minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.