Scoicile dulci și acre sunt un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 367 calorii, 16g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână scoici de mare, bucăți de ananas, roșii cherry și alte câteva ingrediente, le puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Scoici dulci-acrișoare la grătar, Scoici Și Mazăre Dulce, și Salată de cartofi dulci la grătar cu sos de slănină dulce și acru.
Instrucțiuni
1
Scurgeți ananasul, rezervând suc; puneți ananasul și sucul deoparte. Într-o tigaie mare, sotati scoicile in ulei pana cand sunt ferme si opace; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Suc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
În aceeași tigaie, călește ceapa și ardeiul verde în unt timp de 3-4 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Între timp, într-un castron mic, combinați zahărul, amidonul de porumb, muștarul măcinat și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Muștar
Amidon De Porumb
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Bateți oțetul, sosul de soia și sucul de ananas rezervat până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Ananas
Sos De Soia
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Se amestecă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă roșiile, scoicile și ananasul rezervat; se încălzește.
Pinot Noir, Chardonnay și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Dragonette beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.