Scoici De Paste Umplute Surpriză
Umplute scoici Paste surpriza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 408 calorii, 24g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână spanac, parmezan, brânză ricotta și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 69%. Rețete similare includ Coji De Paste Umplute, Paste Mari Umplute Scoici, și Coji De Paste Umplute Mexicane.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați pastele de coajă și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme la muscatura, aproximativ 13 minute.
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și amestecați carnea de vită măcinată. Gatiti si amestecati pana cand carnea de vita este friabila, rumenita uniform si nu mai este roz.
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime.
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați 2 vase de copt de 9x13 inci cu spray de gătit.
Combinați cele 2 căni de brânză mozzarella, brânză ricotta, 1/4 cană parmezan, spanac și pesto împreună într-un bol.
Se amestecă jumătate din amestecul de brânză-spanac în carnea de vită gătită. Se condimentează cu praf de usturoi.
Întindeți aproximativ 1 cană sos de spaghete într-un vas de copt de 9x13 inci. Umpleți 12 coji de paste cu amestecul de carne de vită și brânză, apoi aranjați în vasul de copt. Se acoperă cu sosul de spaghete rămas și se presară cu 1/4 cană brânză mozzarella și 1/4 cană parmezan.
Se amestecă amestecul de spanac-brânză rămas cu șuncă și crab. Umpleți ultimele 12 coji de paste cu amestecul de șuncă și aranjați într-un alt vas de copt de 9x13 inci pulverizat cu spray antiaderent.
Se toarnă sosul alfredo deasupra, apoi se presară cu 1/4 cană brânză mozzarella și 1/4 cană parmezan.
Coaceți ambele caserole în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește și sosul este bulbuc, aproximativ 30 de minute.