Scoici de mare la grătar cu gust de Avocado-porumb pe tortilla crocantă

Scoici de mare la gratar cu avocado-porumb savura pe tortilla clare este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 717 calorii. Pentru $ 2.05 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, suc de lămâie, chipsuri de tortilla cu făină prăjită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Rețete similare includ Scoicile arse cu un gust de porumb, slănină și Avocado, Somon la grătar cu gust de porumb, roșii și Avocado, și Somon la grătar cu gust de porumb, roșii și Avocado.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele în castron și condimentați cu sare și piper după gust.
Pentru scoici: Preîncălziți grătarul.
Periați scoicile cu ulei și condimentați cu sare și piper după gust. Grătați scoicile timp de 2 minute pe fiecare parte. Aranjați tortilele pe un platou de servire, acoperiți fiecare cu un strat de gust și 1 scoică.