Scoici De Mare Cu Unt Brun Cu Cartofi Dulci De Ghimbir Ww

Scoici de mare cu unt brun cu cartofi dulci de ghimbir Ww ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $1.89 pe portie. O porție conține 210 calorii, 14g de proteine, și 3G de grăsime. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de unt, lapte degresat, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi gingerroot proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Compot Cu Fructe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 54 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scoici Arse Cu Porumb Dulce, Edamame Și Unt Brun, Unt Brun Cartofi Dulci De Două Ori Coapte, și Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.