Scoicile de mare cu sos picant de citrice este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 52 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați suc de mandarină, unt, fistic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Încercați Scoici cu sos de ghimbir de citrice, Scoici cu sos picant de mure, guanciale și Risotto Shiitake, și Salată de rucola de citrice cu scoici arse pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 3 minute sau până când este ușor gros.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Încălziți o tigaie din fontă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Combinați 2 linguri de suc de mandarină, pudră de chile, piper roșu și sare într-un castron mare; adăugați scoici, aruncând ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Mandarine
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați scoici în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați vin în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați amestecul de kumquat și untul. Reduceți căldura la minim; amestecați până se topește untul. Aranjați 5 scoici pe fiecare din cele 8 farfurii; top fiecare portie cu 3 linguri sos; se presara cu 1 lingurita nuci.
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Puteți încerca Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.