Scoici de mare arse cu salată de castraveți-fenicul și vinetă de semințe de fenicul

Scoici de mare arse cu salată de castraveți-fenicul și vinetă de semințe de fenicul
Scoicile de mare arse cu salată de castraveți-fenicul și vinaigretă de semințe de fenicul necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 306 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $1.51 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, castraveți, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Scoici Arse Cu Fenicul Ras, Castraveți Și Grapefruit, Scoici arse cu salată de fenicul și Grapefruit, și Scoici arse cu pastă de Chile roșie și salată de fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cojiți castravetele; tăiați pe jumătate pe lungime, semințe și feliați subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
2
Tăiați și aruncați baza bulbului de fenicul. Tăiați tulpinile din bulb, aruncând tulpina exterioară tare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
BazaBaza
3
Tăiați becul în jumătate pe lungime și tăiați transversal în felii subțiri.
4
Se amestecă împreună fenicul, castravetele, 2 linguri de ceapă, 1/2 lingură de usturoi, arpagic, 1/2 cană de oțet de vin de orez, ulei de măsline, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper; lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CastraveteCastravete
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
ArpagicArpagic
FeniculFenicul
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
5
Puneți o tigaie mică la foc mediu-mare până când este fierbinte; adăugați semințe de fenicul și gătiți, amestecând continuu, 1 1/2 minute sau până la prăjit. (Aveți grijă să nu ardeți semințe; vor deveni amare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți din tigaie. Reduceți căldura la mediu. Procesați semințele într-un blender până la sol; reveniți la tigaie. Se amestecă 1/2 cană ulei de semințe de struguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Din Semințe De StruguriUlei Din Semințe De Struguri
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
TigaieTigaie
7
Se ia de pe foc; se răcește la temperatura camerei.
8
Bateți împreună uleiul infuzat de fenicul, restul de lingură de ceapă eșalotă, restul de 1/2 lingură de usturoi, restul de 1/4 cană de oțet, restul de 1/4 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper și sucul de portocale; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Ulei InfuzatUlei Infuzat
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
FeniculFenicul
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Presărați scoici cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
10
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline în tigaie la foc mare până când este foarte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați scoici și gătiți 2 minute. Întoarceți și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
12
Aranjați salata pe farfurii individuale; acoperiți fiecare cu o scoică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
13
Bateți vinaigreta și stropiți peste salate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
14
Garnisiți, dacă doriți, și serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista