Scoici de mare arse cu salată de castraveți-fenicul și vinetă de semințe de fenicul
Scoicile de mare arse cu salată de castraveți-fenicul și vinaigretă de semințe de fenicul necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 306 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $1.51 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, castraveți, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Scoici Arse Cu Fenicul Ras, Castraveți Și Grapefruit, Scoici arse cu salată de fenicul și Grapefruit, și Scoici arse cu pastă de Chile roșie și salată de fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cojiți castravetele; tăiați pe jumătate pe lungime, semințe și feliați subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
2
Tăiați și aruncați baza bulbului de fenicul. Tăiați tulpinile din bulb, aruncând tulpina exterioară tare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De Fenicul
Baza
3
Tăiați becul în jumătate pe lungime și tăiați transversal în felii subțiri.
4
Se amestecă împreună fenicul, castravetele, 2 linguri de ceapă, 1/2 lingură de usturoi, arpagic, 1/2 cană de oțet de vin de orez, ulei de măsline, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper; lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Orez
Ulei De Măsline
Castravete
Ceapă Eșalotă
Arpagic
Fenicul
Usturoi
Piper
Sare
5
Puneți o tigaie mică la foc mediu-mare până când este fierbinte; adăugați semințe de fenicul și gătiți, amestecând continuu, 1 1/2 minute sau până la prăjit. (Aveți grijă să nu ardeți semințe; vor deveni amare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Fenicul
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Scoateți din tigaie. Reduceți căldura la mediu. Procesați semințele într-un blender până la sol; reveniți la tigaie. Se amestecă 1/2 cană ulei de semințe de struguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Din Semințe De Struguri
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Tigaie
7
Se ia de pe foc; se răcește la temperatura camerei.
8
Bateți împreună uleiul infuzat de fenicul, restul de lingură de ceapă eșalotă, restul de 1/2 lingură de usturoi, restul de 1/4 cană de oțet, restul de 1/4 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper și sucul de portocale; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Ulei Infuzat
Ceapă Eșalotă
Oțet
Fenicul
Usturoi
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
9
Presărați scoici cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
10
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline în tigaie la foc mare până când este foarte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați scoici și gătiți 2 minute. Întoarceți și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
12
Aranjați salata pe farfurii individuale; acoperiți fiecare cu o scoică.
Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.