Scoici de dafin cu mămăligă, ciuperci sălbatice, Sherry și pesmet de pătrunjel

Scoici de dafin cu mămăligă, ciuperci sălbatice, Sherry și pesmet de pătrunjel
Scoici de dafin cu mămăligă, ciuperci sălbatice, Sherry și pesmet de pătrunjel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 435 calorii, 14g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 5,32 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă, sherry amontillado, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scoici de mare cu ciuperci și Sherry, Scoici cu mămăligă Teff și ciuperci Gourmet, și Orez sălbatic cu ciuperci și pătrunjel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Aruncați pesmetul cu ulei de măsline și pătrunjel într-un castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Se întinde pe foaia de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți până devin aurii și crocante, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește complet. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei.)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Topiți 4 linguri de unt într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ciuperci și cimbru. Saut până când ciupercile sunt fragede, amestecand ocazional, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CimbruCimbru
6
Se adauga ceapa verde; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
7
Adăugați Sherry; se fierbe până se reduce ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
8
Adăugați bulion. Se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
9
Adăugați smântână; se fierbe până se îngroașă, aproximativ 3 minute. (Se poate face cu 3 ore înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
10
Aduceți 4 căni de apă și 1 linguriță de sare pentru a fierbe într-o cratiță medie grea. Treceți treptat în polenta. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti mamaliga pana se inmoaie, adaugand mai multa apa dupa cum este necesar daca este prea groasa si batand frecvent, aproximativ 20 de minute. Se amestecă 3 linguri de unt. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MamaligaMamaliga
UntUnt
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Reîncălziți amestecul de ciuperci. Topiți 2 linguri de unt într-o altă tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați scoici și saut până când este translucid în centru, aproximativ 1 minut. Se amestecă scoici și sucuri în ciuperci. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
13
Împărțiți mămăliga între 6 farfurii. Puneți amestecul de scoici peste mămăligă, presărați pesmet și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
MamaligaMamaliga
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista