Scoici de dafin cu mămăligă, ciuperci sălbatice, Sherry și pesmet de pătrunjel
Scoici de dafin cu mămăligă, ciuperci sălbatice, Sherry și pesmet de pătrunjel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 435 calorii, 14g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 5,32 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă, sherry amontillado, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scoici de mare cu ciuperci și Sherry, Scoici cu mămăligă Teff și ciuperci Gourmet, și Orez sălbatic cu ciuperci și pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Aruncați pesmetul cu ulei de măsline și pătrunjel într-un castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Ulei De Măsline
Pătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Se întinde pe foaia de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Coaceți până devin aurii și crocante, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește complet. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei.)
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Topiți 4 linguri de unt într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați ciuperci și cimbru. Saut până când ciupercile sunt fragede, amestecand ocazional, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Cimbru
6
Se adauga ceapa verde; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
7
Adăugați Sherry; se fierbe până se reduce ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
8
Adăugați bulion. Se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
9
Adăugați smântână; se fierbe până se îngroașă, aproximativ 3 minute. (Se poate face cu 3 ore înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
10
Aduceți 4 căni de apă și 1 linguriță de sare pentru a fierbe într-o cratiță medie grea. Treceți treptat în polenta. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti mamaliga pana se inmoaie, adaugand mai multa apa dupa cum este necesar daca este prea groasa si batand frecvent, aproximativ 20 de minute. Se amestecă 3 linguri de unt. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Mamaliga
Unt
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
11
Reîncălziți amestecul de ciuperci. Topiți 2 linguri de unt într-o altă tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Adăugați scoici și saut până când este translucid în centru, aproximativ 1 minut. Se amestecă scoici și sucuri în ciuperci. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ciuperci
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
13
Împărțiți mămăliga între 6 farfurii. Puneți amestecul de scoici peste mămăligă, presărați pesmet și serviți.
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.