Scoici cu sos de usturoi

Scoici cu sos de usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.27 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 499 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână usturoi, pâine cu aluat, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Linguini cu scoici și sos de unt de usturoi, Sos de unt de usturoi pentru stridii, scoici și midii, și Linguine și scoici în sos de vin alb cu usturoi.
Instrucțiuni
Puneți usturoiul pe o suprafață plană. Apăsați ferm fiecare cap pentru a separa cuișoarele. Aruncați capătul rădăcinii și cojile libere; nu curățați cuișoarele. Filetați cuișoarele, atingând, pe frigarui subțiri de metal.
Așezați frigarui pe un grătar pe un pat solid de cărbuni foarte fierbinți sau la foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna peste grătar doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Întoarceți după cum este necesar până când usturoiul este moale atunci când este presat și cojile sunt carbonizate, aproximativ 10 minute.
Când este suficient de rece pentru a atinge, în 3 până la 4 minute, împingeți usturoiul de pe frigarui și stoarceți cuișoarele din coji; aruncați cojile.
Într-un blender sau robot de bucătărie, învârtiți usturoiul, untul, vinul, bulionul și oțetul până la piure.
Răzuiește într - o tigaie de 5 până la 6 litri.
Adăugați scoici; acoperiți tigaia.
Se aduce la fierbere la foc mare (Vezi notele) și se gătește până se deschid scoicile, aproximativ 10 minute. Scoici și bulion în boluri largi.
Se servește cu bucăți de pâine pentru a se înmuia în sos.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru scoici. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru din 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.