Scoici cu sos de usturoi

Scoici cu sos de usturoi
Scoici cu sos de usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.27 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 499 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână usturoi, pâine cu aluat, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Linguini cu scoici și sos de unt de usturoi, Sos de unt de usturoi pentru stridii, scoici și midii, și Linguine și scoici în sos de vin alb cu usturoi.

Instrucțiuni

1
Puneți usturoiul pe o suprafață plană. Apăsați ferm fiecare cap pentru a separa cuișoarele. Aruncați capătul rădăcinii și cojile libere; nu curățați cuișoarele. Filetați cuișoarele, atingând, pe frigarui subțiri de metal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
2
Așezați frigarui pe un grătar pe un pat solid de cărbuni foarte fierbinți sau la foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna peste grătar doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Întoarceți după cum este necesar până când usturoiul este moale atunci când este presat și cojile sunt carbonizate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Când este suficient de rece pentru a atinge, în 3 până la 4 minute, împingeți usturoiul de pe frigarui și stoarceți cuișoarele din coji; aruncați cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Într-un blender sau robot de bucătărie, învârtiți usturoiul, untul, vinul, bulionul și oțetul până la piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Răzuiește într - o tigaie de 5 până la 6 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați scoici; acoperiți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se aduce la fierbere la foc mare (Vezi notele) și se gătește până se deschid scoicile, aproximativ 10 minute. Scoici și bulion în boluri largi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
8
Se servește cu bucăți de pâine pentru a se înmuia în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru scoici. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru din 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista