Scoici cu roșii uscate la soare
Scoicile cu roșii uscate la soare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 379 calorii, 26g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 3,37 USD pe porție, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, flori de broccoli, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 76%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și (Vegan!) Fettuccine De Roșii Uscate La Soare Alfredo + Cum Să-Ți Faci Propriile Roșii Uscate La Soare, (Vegan!) Fettuccine De Roșii Uscate La Soare Alfredo + Cum Să-Ți Faci Propriile Roșii Uscate La Soare, și (Vegan!) Fettuccine De Roșii Uscate La Soare Alfredo + Cum Să-Ți Faci Propriile Roșii Uscate La Soare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform indicatiilor pachetului. Între timp, într-un castron mic, combinați roșiile uscate la soare și apa fierbinte.
Se lasă să stea 5 minute; se scurge și se lasă deoparte.
Așezați broccoli și bulionul într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți și cuptorul cu microunde la mare timp de 2-4 minute sau până când broccoli este crocant; pune deoparte.
Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți usturoiul în ulei la foc mediu timp de 1 minut.
Adăugați scoici;gatiti 2 minute. Se amestecă sucul de lămâie, busuiocul, sarea și roșiile rezervate și amestecul de broccoli; gatiti 2-3 minute mai mult sau pana cand scoicile sunt ferme si opace.
Scurgeți pastele; se amestecă în amestec de scoici și se încălzește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Chenin Blanc
Scoicile pot fi împerecheate cu Pinot Noir, Chardonnay și Chenin Blanc. Chardonnay și chenin blanc sunt potriviri grozave pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Brooks Willamette Valley Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Pinot Noir Din Valea Brooks Willamette
Un nas frumos parfumat de gem bogat de cireșe, afine de Ziua Recunoștinței cu coajă de portocală rasă, ciuperci morel și trufe negre. O notă minunată de ceai negru, piele și potpourri. Vinul este atât de delicios în gură, acoperind palatul cu cireșe bogate, întunecate, zmeură caldă, coacăz roșu și prune negre. Există o minunată pământie de ciuperci portabella pe grătar, legume prăjite, grăsime de slănină și carne afumată. Acest Pinotse termină cu fructe coapte, pământ și complexitate și un indiciu de frunze de roșii și pământ. Doar delicios!