Scoici cu roșii uscate la soare

Scoici cu roșii uscate la soare
Scoicile cu roșii uscate la soare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 379 calorii, 26g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 3,37 USD pe porție, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, flori de broccoli, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 76%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și (Vegan!) Fettuccine De Roșii Uscate La Soare Alfredo + Cum Să-Ți Faci Propriile Roșii Uscate La Soare, (Vegan!) Fettuccine De Roșii Uscate La Soare Alfredo + Cum Să-Ți Faci Propriile Roșii Uscate La Soare, și (Vegan!) Fettuccine De Roșii Uscate La Soare Alfredo + Cum Să-Ți Faci Propriile Roșii Uscate La Soare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform indicatiilor pachetului. Între timp, într-un castron mic, combinați roșiile uscate la soare și apa fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se lasă să stea 5 minute; se scurge și se lasă deoparte.
3
Așezați broccoli și bulionul într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți și cuptorul cu microunde la mare timp de 2-4 minute sau până când broccoli este crocant; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
4
Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți usturoiul în ulei la foc mediu timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați scoici;gatiti 2 minute. Se amestecă sucul de lămâie, busuiocul, sarea și roșiile rezervate și amestecul de broccoli; gatiti 2-3 minute mai mult sau pana cand scoicile sunt ferme si opace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
TomateTomate
BusuiocBusuioc
SareSare
6
Scurgeți pastele; se amestecă în amestec de scoici și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
PastePaste
7
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Chenin Blanc

Scoicile pot fi împerecheate cu Pinot Noir, Chardonnay și Chenin Blanc. Chardonnay și chenin blanc sunt potriviri grozave pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Brooks Willamette Valley Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Pinot Noir Din Valea Brooks Willamette
Pinot Noir Din Valea Brooks Willamette
Un nas frumos parfumat de gem bogat de cireșe, afine de Ziua Recunoștinței cu coajă de portocală rasă, ciuperci morel și trufe negre. O notă minunată de ceai negru, piele și potpourri. Vinul este atât de delicios în gură, acoperind palatul cu cireșe bogate, întunecate, zmeură caldă, coacăz roșu și prune negre. Există o minunată pământie de ciuperci portabella pe grătar, legume prăjite, grăsime de slănină și carne afumată. Acest Pinotse termină cu fructe coapte, pământ și complexitate și un indiciu de frunze de roșii și pământ. Doar delicios!
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista