Scoici cu Pancetta crocantă și spanac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați scoici cu Pancettan crocant și spanac. Această rețetă servește 6 și costă 4,51 USD pe porție. O porție conține 862 calorii, 42G de proteine, și 51G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ricotta de lapte, piper, nucșoară și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Salată De Spanac Cu Pancettan Crocant Și Nuci Prăjite, Alfredo-Pancetta Scoici Umplute, și Creveți Și Scoici Cu Pancettan Și Mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 8 până la 10 minute.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Adăugați pancetta și gătiți până la auriu ușor, aproximativ 5 minute.
Scoateți pancetta din tigaie cu o lingură pliată și transferați-o într-un bol mare.
Adăugați spanacul, brânza ricotta, brânza asiago, piperul și nucșoara. Se amestecă pentru a combina. Umpleți cojile cu aproximativ 2 linguri de amestec de spanac fiecare și așezați cojile umplute într-un vas mare de copt cu unt.
Topiți untul într-o cratiță medie.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați crema și aduceți la foc mic. Întoarceți focul la foarte mic și adăugați cele 2 căni de brânză asiago, pătrunjel și piper. Se amestecă până se dizolvă brânza.
Se toarnă sosul peste cochilii. Se acoperă cu restul de 1/4 cană de brânză asiago.
Coaceți până la auriu deasupra, aproximativ 25 de minute.
Scoateți din cuptor și serviți imediat.