Scoici Cu Crustă De Fistic
Această rețetă servește 2. Dacă 76 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., scoici cu crustă de fistic ar putea fi un super fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 175 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Dacă aveți piper, cimbru, fistic natural și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Bacon Fistic Crusted Scoici, Scoici La Grătar Umplute Cu Fistic Portocaliu, și Scoici arse cu praz topit și vinetă de fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1 lingură de unt nesărat într-o tigaie mică peste căldură medie.
Adăugați 2 linguri nesărate, decojite naturalpistachios crud și gătiți, amestecând des, până când nucile sunt prăjite adânc, aproximativ 2 minute.
Lasă să se răcească. Tăiați fisticul.
Așezați într-un castron mic; tosswith 1 lingura freshchives tocat, 1 lingura tocatfresh tarhon, și 1 linguratocat cimbru proaspăt.Sezonul 8 seascallops mari (mușchi lateraliîndepărtat) cu sare kosherși piper negru proaspăt măcinat.
Se încălzește 1 lingurăunt nesărat și 1 lingurițăulei de semințe de struguri într-o tigaie mare de băț peste căldură ridicată.
Adăugați scoici; căutatpână la maro crocant, aproximativ2 minute pe fiecare parte.
Rolescallops în amestec de fistic.