Scoici cu conopidă, cireșe uscate și capere
Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $1.22 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 202 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, scoici de mare, flori de conopidă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Scoici arse cu conopidă, capere și stafide, Scoici Cu Piure De Conopidă, Pătrunjel Și Capere, și Scoici De Dafin Cu Capere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti flori de conopida in oala mare cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, aproximativ 6 minute.
Scurgeți și transferați conopida în castron.
Încălziți 1 lingură de ulei în aceeași oală la foc mediu-mare.
Adăugați spanacul și aruncați până când este doar ofilit, dar încă verde strălucitor, aproximativ 3 minute.
Transferați spanacul într-un set de sită peste un castron mare și scurgeți-l bine. Oală de rezervă. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Încălziți 1 lingură de ulei în oala rezervată.
Adăugați jumătate de șalotă; sotati 1 minut.
Presărați conopida cu scorțișoară, sare și piper.
Adăugați în oală și aruncați pentru a acoperi.
Adăugați spanacul și aruncați până se încălzește, aproximativ 3 minute. Împărțiți legumele în 6 farfurii.
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei rămas în tigaie medie la foc mare.
Presărați scoici cu sare și piper.
Adăugați în tigaie; căutați până când este doar opac în centru, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Așezați 1 scoică pe fiecare farfurie. Topiți untul în aceeași tigaie.
Adăugați jumătate de șalotă și ultimele 3 ingrediente. Gatiti pana cand untul incepe sa se rumeneasca, aproximativ 4 minute. Lingurați peste scoici și serviți.
Aromele strălucitoare de fructe și miere se împerechează bine cu aceste trei mezuri sărate. Încercați Boutari 2005" Kallisti " (Santorini, 24 USD).
Per porție: 229 calorii, 19g grăsimi (8G grăsimi saturate), 36 mg colesterol, 254g sodiu, 11g carbohidrați, 3G fibre, 6G proteine
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.