Scoici cu conopidă, cireșe uscate și capere

Scoici cu conopidă, cireșe uscate și capere
Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $1.22 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 202 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, scoici de mare, flori de conopidă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Scoici arse cu conopidă, capere și stafide, Scoici Cu Piure De Conopidă, Pătrunjel Și Capere, și Scoici De Dafin Cu Capere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti flori de conopida in oala mare cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De ConopidăFlori De Conopidă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgeți și transferați conopida în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți 1 lingură de ulei în aceeași oală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați spanacul și aruncați până când este doar ofilit, dar încă verde strălucitor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
5
Transferați spanacul într-un set de sită peste un castron mare și scurgeți-l bine. Oală de rezervă. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Lăsați să stea la temperatura camerei.
7
Încălziți 1 lingură de ulei în oala rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Adăugați jumătate de șalotă; sotati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
9
Presărați conopida cu scorțișoară, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
ScorțișoarăScorțișoară
PiperPiper
SareSare
10
Adăugați în oală și aruncați pentru a acoperi.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
11
Adăugați spanacul și aruncați până se încălzește, aproximativ 3 minute. Împărțiți legumele în 6 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SpanacSpanac
12
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei rămas în tigaie medie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Presărați scoici cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
14
Adăugați în tigaie; căutați până când este doar opac în centru, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Așezați 1 scoică pe fiecare farfurie. Topiți untul în aceeași tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
16
Adăugați jumătate de șalotă și ultimele 3 ingrediente. Gatiti pana cand untul incepe sa se rumeneasca, aproximativ 4 minute. Lingurați peste scoici și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
1
Aromele strălucitoare de fructe și miere se împerechează bine cu aceste trei mezuri sărate. Încercați Boutari 2005" Kallisti " (Santorini, 24 USD).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
MiereMiere
2
Per porție: 229 calorii, 19g grăsimi (8G grăsimi saturate), 36 mg colesterol, 254g sodiu, 11g carbohidrați, 3G fibre, 6G proteine
3
Date Nutriționale
4
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista