Scoici cu ciuperci și sos de whisky

Scoici cu ciuperci și sos de whisky
Scallops cu ciuperci și sos de whisky este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Pentru $5.05 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 310 calorii, 25g de proteine, și 14g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de whisky, unt, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma whisky-ul, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Scoici de vițel în sos de whisky irlandez, Scoici cu ciuperci în sos de vin alb, și Saut scoici cu sos de ciuperci si spanac.

Instrucțiuni

1
Aruncați ciupercile cu sucul de lămâie. Într-o tigaie, topiți 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CiuperciCiuperci
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ciupercile, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat până când încep să se rumenească, aproximativ 2 minute. Reduceți focul la moderat și gătiți până când ciupercile se rumenesc profund, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
3
Transferați pe o farfurie mare.
4
Adăugați 1 lingură de unt în tigaie și topiți la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați scoicile în tigaie într-un strat uniform și condimentați cu sare și piper. Gatiti scoicile netulburate pana incep sa se rumeneasca si cateva sucuri sunt emanate, aproximativ 2 minute. Amestecați scurt, apoi transferați scoicile și orice sucuri acumulate într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
6
Adăugați restul de 1/2 lingură de unt și scallions în tigaie. Gatiti la foc moderat, amestecand, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați whisky-ul și aprindeți-l cu grijă cu un meci lung. Când flăcările se sting, adăugați smântâna, ciupercile și orice sucuri din scoici. Se fierbe sosul până se reduce ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
WhiskyWhisky
CremăCremă
SosSos
8
Adăugați scoicile în sos, condimentați cu sare și piper și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
SosSos

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ai putea încerca este Stonestreet Estate Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.
Stonestreet Estate Chardonnay
Stonestreet Estate Chardonnay
Estate Chardonnay 2012 oferă o coloană vertebrală minerală distinctă, alături de un element puternic de citrice. Mandarina și marmelada ies mai întâi din pahar, deschizându—se către un palat care se scurge prin spray de piersici și ocean-toate culminând cu un finisaj cu aderență și aciditate surprinzătoare.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista